PROJECTE ESI DELI-TXAD

Des de l´any 2004 la nostra ONG porta a terme arreu del món projectes solidaris destinats a nens/nenes i joves en situació de marginació i amb risc d´exclusió social. Un dels nostres objectius es ajudar a la formació i escolarització d’aquests infants. Per aquest motiu,  la nostra entitat va col·laborar en la construcció d´una escola a DELI-TXAD. L´escola, ja en funcionament,  està tutelada per la Gloria Sedes.

La Gloria és membre de la “Congregación de las Hermanas Misioneras de Nuestra Señora de África” i és representant del projecte “Educación para todos” a Deli (Txad), una zona molt pobre castigada pel terrorisme, la violència i la Sida.

Les necessitats dels infants que viuen allà són creixents i no s’acaben amb l´escolarització. Ara més que mai necessiten recolzament i suport per a poder cobrir les necessitats més  bàsiques com són l’alimentació i la salut. ESI continua col.laborant amb la “Congregación de las Hermanas Misioneras de Nuestra Señora de África”, i més concretament amb la Gloria Sedes,  per intentar millorar les condicions de vida, en sentit ampli,  d´aquests infants.