ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL és una Fundació esportiva sense ànim de lucre que neix amb la voluntat d’ajudar a nens, nens i joves que viuen en la probresa

ESPORT SOLIDARI és una fundació formado per un grup d’homes i dones que han fet de la solidaritat un dels seus objetcius

 

 

Per això volem adreçar-nos a la societat, per fer-li arribar el nostre compromís per a treballar per un objectiu que es basa en humanitzar l’esport.Necessitem el suport de tots aquells col•laboradors i col•laboradores per tal d’aconseguir que Esport Solidari Internacional sigui una entitat oberta a tothom, on només ens mogui l’objectiu comú d’ajudar a aquells joves i infants que dissortadament viuen en un món ple de foscors, i que l’esport els pot donar un raig de llum, d’esperança en el futur.

 

Esport Solidari Internacional, és una Fundació esportiva sense ànim de lucre que neix amb la voluntat d’ajudar a nens, nenes i joves que viuen en la pobresa, la marginalitat o el subdesenvolupament.
El principal objectiu d’Esport Solidari Internacional (ESI) és ajudar als infants i als joves perquè, mitjançant l’esport, puguin realitzar-se com a persones i assolir cotes de felicitat.
Arreu del món l’esport pot ajudar solidàriament a sectors socials que no tenen els nivells per viure amb la dignitat que es mereix qualsevol ésser humà. L’esport és una eina universal a través de la qual els nens, nenes i joves aprenen a relacionar-se, a tolerar la diferència, a treballar en equip, a respectar les normes socials, a conèixer les pròpies limitacions i potencialitats, a esforçar-se per un objectiu comú. L’esport és també, moltes vegades, un element d’escolarització.
Coneixent tots els valors que porta associats l’esport i que són essencials en la formació de les persones, Esport Solidari Internacional pretén aglutinar esforços de la societat civil en pro d’aquest objectiu. Volem acostar-nos a la realitat dels països més desafavorits amb el compromís de fer-los costat mitjançant la via solidària de l’esport.

 

Jose Maldonado i Gili

President d’Esport Solidari Internacional

ON SOM?

ESI està present a diferents punts. Descobreix la delegació més propera al teu lloc.

DELEGACIÓ BARCELONA

C. de Freixa, 6
08021 Barcelona
Tel. +34 607 36 18 61

CONTACTA AMB ESI SI VOLS AJUDAR

Contacta amb nosaltres i et direm de quina manera pots col.laborar en qualsevol dels nostres projectes ESI