Avís legal

AVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

1. ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL respecta profundament la privacitat dels usuaris de la seva pàgina Web. A continuació publiquem la nostra política de privacitat, que regeix la manera en que processem la informació personal que vostè ens facilita. Si decidíssim canviar la nostra política de privacitat de la pàgina Web, publicarem aquí els canvis per tal que vostè sàpiga en tot moment quina informació recopilem i com l’utilitzem.

2. Únicament es recavarà informació personal amb el seu  consentiment. ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL especificarà les dades personals que precisa para registrar les aportacions econòmiques dels socis i, en el seu cas, facilitar-li informació corresponent a les activitats de la Fundació.

3. ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL utilitzarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la relació mútua, en el que es refereix al registre de las aportacions econòmiques a la Fundació, que es fan per part dels  socis, així como a l’enviament d’informació relativa a les activitats de la Fundació. Si desitja deixar de rebre aquesta informació, li preguem que envií la corresponent sol·licitud por correu electrònic a informacio@esportsolidari.org o per correu a la direcció que s’indica més endavant.

4. Hem implantat polítiques, normes i mesures tècniques de seguretat suficients per protegir les dades personals que tenim en el nostre poder per evitar accessos no autoritzats, usos indeguts i divulgació, destrucció no autoritzada o pèrdua accidental. De totes maneres, no podem garantir la seva eficàcia, encara que ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL complirà totes les mesures de seguretat establertes per llei.

5. De conformitat amb la llei orgànica de protecció de dades 15/199 de 13 de desembre, vostè té dret a sol·licitar una copia gratuïta de la informació personal que ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL posseeix sobre vostè, corregir errors o sol·licitar la seva cancel·lació. Li preguem que dirigeixi per correu aquestes peticions a:

 

 

ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL
Carrer Galileu, 224, local 5
08028 Barcelona.
informacio@esportsolidari.org