ESDEVENIMENTS I COL·LABORACIONS

Des d’Esport Solidari Internacional aprofitem el vessant solidari existent al voltant de l’esport per ajudar a nens i nenes en situació de risc d’exclusió social. Per aquest motiu ens agrada estar presents i participar en totes les accions o esdeveniments possibles per fer partícip a tota la població.

Open Solidari de Dobles

Open Solidari de Dobles

El CT Cubelles organitza cada any una competició de tennis per parelles (dobles masculins i dobles femenins) que destina integrament la seva recaptació al nostre projecte Raquetes Sense Fronteres. També es recullen donacions de material esportius.

El Solidari de Petanca

El Solidari de Petanca

La secció d’ESI Petanca Solidària organitza cada any un torneig solidari de petanca que destina tots els beneficis als projectes en marxa d’ESI.

Durant la jornada també s’ofereixen activitats com una tómbola, tallers de manualitats, actuacions, inflables, jocs i fins i tot gegants.

Trobada plaques de cava

Trobada plaques de cava

L’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Catalunya (CPC), juntament amb la Penya Barcelonista – Col·leccionistes de Plaques, organitzen una trobada anual al Camp Nou que destina tots els beneficis  a la nostra ONG perquè puguem continuar duent a terme les nostres campanyes humanitàries a Catalunya i Àfrica.

Esdeveniments / col·laboracions recents:

Esdeveniments / col·laboracions recents:

Cursa dels Nassos: Recollida anual de material esportiu.

 

Màster Nacional de Tennis en Cadira de Rodes Trofeu in-best-ers: formem part del comité organitzador, ajudem en temes logístics i fem una xerrada a les jornades de Marketing i Comunicació que s’organitzen el RC Polo amb motiu del Màster.

 

Fira del corredor de la Cursa de la Mercè: Recollida anual de material esportiu.

 

Barcelona Open Banc Sabadell | Trofeu Conde de Godó: Recollida anual de material esportiu i venta de polseres solidàries.

Històric de Col·laboracions

Històric de Col·laboracions

Campanya de recollida de calçat esportiu en el CTT Ganxets Reus – Campionat de mini-tennis Segur de Calafell Casablanca Cup – Circuit Juvenil CT Vilanova – Circuit Juvenil d’estiu CT Vilanova – Cloenda de la setmana esportiva “Josep Maldonado” a Turó de la Peira – Cloenda temporada del Club de Futbol Santa Eugènia – Col·laboració “Goles para la Integración” de la Fundació Joaquín Caparrós Camino – Concert Benéfic Anual del RCTB a càrrec del grup “Por Fin Viernes” – Concert “Un llapis per Ghana” –  Concert Solidari: Música per l’educació a la Giralda de l’Arboç – Conferència “Empresas con vocación de retorno social.” – Conferència sobre esport i Cooperació a la UB –  Cursa Sant Feliu de Llobregat – Cursa del Masnou – Cursa del Pastisset organitzada pel Grup esportiu Fent Sendera, UEC Tortosa i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benifallet – Cursa de la Vil.la Olímpica – Diada del Soci del Cercle Sabadellès – Diada del Tennis Provincial a Tarragona – Diagnòstic Sports Errea – El Show de Toni Albà i Pep Plaza – Festa de Cloenda del VO Basquet Vallès – Festa Major del Carmel – Festa dels Súpers de TV3 – Fira d’entitats del Vendrell – Jornada d’esport, cos, ment i Emoció – Jornada Posa’t la Gorra a Balaguer – Jornada solidaria Esport i Cultura (Consell Esportiu del Baix Penedès) – Jornada de tennis i cultura Pro Salut Mental – Jornades Esport Local Solidari – Jornades Tennis i Cultura organitzat pel CT Comarruga – Le Chemin de la Solidarité – Marató de Relleus per Equips a Sant Joan Despí – Mini Torneig de Walking Futbol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys – Mundo Hockey Cup – Open Pàdel Gualba Black Crown&Molex – Partit Solidari pro ESI – Premios Alegría de Vivir – Premium Outlet Fashion Market organitzat per KIA A.R. Motors – Presentació del Bàsquet Solidari del Vallès Oriental – Presentació solidaria dels equips del Sant Cugat Esport FC – Sopar homenatge a Miss World, Mireia Lalaguna – Sopar Solidari del Club de Tennis Taula Ganxet de Reus – Sopar Solidari del voluntaris de Barcelona Voluntaria –  Triangular +55 Veterans del Barça – Torneig Pares i fills de tennis al CT Torredembarra  – Torneig solidari de futbol 7 – Triatló de Cunit – The Wedding Market – World Padel Tour – Xerrades “La longetividad en l’esportista” organitzades per Clos Pons – Zurich Marató de Barcelona