ESPORT SOLIDARI INTERNACIONAL

 

Esport Solidari Internacional somos una fundación privada formada por personas que creemos firmemente en la importancia del deporte para ayudar a niños, niñas y jóvenes que viven en situaciones precarias y marginales.

El deporte nos ayuda a relacionarnos, a aprender en la diversidad, conocer las propias aptitudes y limitaciones y a esforzarnos para conseguir un objetivo común. Es por eso que a Esport Solidari Internacional trabajamos tanto en países en vías de desarrollo como en zonas marginales de países desarrollados

«Agradeceríamos, si realizan la aportación, nos informasen al e-mail informacio@esportsolidari.org de sus datos fiscales (nombre, apellidos, DNI, código postal), adjuntando el justificante de la donación.»

III Open ESI de Golf Solidari

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al Club de Golf La Roca el III Open ESI de Golf Solidari en què han participat 155 jugadors.
Al seu parlament Josep Maldonado, President d’Esport Solidari Internacional ha volgut agrair la participació dels jugadors i jugadores i dels que han col·laborat perquè aquest cap de setmana fos un èxit. Josep ha lliurat a Manel Beltran, en representació del Golf La Roca un quadre amb una tela africana procedent del Royal Albert Market a Banjul, Gàmbia, com a agraïment a la seva col·laboració en el Projecte ESI Golf Solidari.
Premis Aprox.: Forat 12, Mario Gaspar 0.69 m i Forat 18, Yago Izquierdo 0.56 m
Handicap Sup Masc. 1er Felix Ferrer 2n Mario Biosca
Handicap Inf Masc. 1er Gerard Guitard i 2n Jaume Puig
Handicap Femeni 1era Orquidea Pimentel i 2na Patri Arrizabalaga
Scratch Indistint Campió, Bruno Cami
Hi han participat els exjugadors del FC Barcelona, Paco Martínez i Pichi Alonso, així com el que va ser utiller del Club durant més de 30 anys, Chema Corbella. Al lliurament de premis també hi han estat presents Josep M Minguella, que ha lliurat el premi de Handicap femení a la seva dona Orquidea Pimentel, i el Boqueron Esteban que ha estat xerrant i fent-se fotos amb els participants en una gra matinal de golf i solidaritat. Amb un bon piscolabis i el sorteig de nombrosos regals dels diferents patrocinadors s’ha donat per finalitzada la jornada amb el pensament als Tornejos IV i V de la propera primavera i tardor.